Error message

  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /var/www/mariannesophiawise.com/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /var/www/mariannesophiawise.com/public_html/includes/menu.inc).

Udgivelser

360°

Novellen FOTOGRAFEN er skrevet af Marianne Sophia Wise og er en del af antologien, 360 grader.
Antologien findes i trykt udgave og som e-bog. Alle novellerne kan desuden købes separat som e-bøger (singler).
FOTOGRAFEN kan blandt andet købes her.

Uddrag af anmeldelser:

Politiken ♥ ♥ ♥ ♥ ♥: "Ny dansk erotik hæver niveauet for drifter på skrift … Erotiske noveller, der vil noget mere, tænder op i understellet ved at fodre hjernen og hjertet.
 … Ambitionen er at løfte det erotiske op på et højere litterært niveau og udfordre de herskende stereotyper og sproglige klicheer, som har klemt sig ind i genren de senere år. Det lykkes, kan jeg meddele."
"Blikket og begæret er også på spil i det nok mest kærligt favnende bidrag, Marianne Sophia Wises ’Fotografen’, om en kvindelig fotograf, hvis narkomanilignende jagt på det perfekte motiv sender hende i armene på en hjemløs mand.
Hvad der i udgangspunktet ligner gensidig udnyttelse, tager uventet menneskemødets form, da han forlanger andet end en sandwich for at agere model."

Femina: "Der er masser af safter og sanselighed i 360º, og de vækker ikke kun lysten men også læselysten i mig ... Maranne Sophia Wises novelle om fotografen, der går meget langt for at få det helt rigtige billede af en hjemløs, har både det pirrende og det poetiske."

Jyllandsposten: "Det allerbedste ved teksterne er, at de giver et sjældent varieret indblik i det erotiske menageri og ikke bare er bygget op som en klimakshungrende pornofilm, og at de alle som én hæver barren for litterær erotik ... spændende og forførende læsning. Meget mere af det, tak!"

Information: "Marianne Sophia Wise arbejder politisk ved at lade en lurvet hjemløs vokse til en personlighed, der tager magten fra en
ambitiøs, egoistisk fotograf."

Alt for Damerne ★★★★: "Novellerne i bogen er alle sammen af høj litterær kvalitet. Her er ingen slinger i valsen rent sprogmæssigt og fortælleteknisk, og det er en fornøjelse at læse dem hver og én, også når man ser bort fra det erotiske indhold. "

Ekstra Bladet ★★★★: “Hurra for Forlaget Lindhardt og Ringhof, som med denne novellesamling tager den litterære erotik alvorlig som andet end trivialpisk og føjelige kvinder. Historierne er gode og velskrevne og kommer godt omkring sexlivets mange facetter.”

 


Forside: Zeemeermin erotiske noveller for kvinderZEEMEERMIN er en samling af erotiske, fantastiske og humoristiske fortællinger om roller, forvandlinger, fascination og begær.

ZEEMEERMIN findes som e-bog, i trykt udgave og som lydbog indtalt af skuespiller Louise Herbert.

Uddrag af anmeldelser:

Nordjyske Stiftstidende: ”Zeemeermin tager ordet eventyr alvorligt, også erotisk" ... "Zeemeermin betyder havfrue på hollandsk, og der er sandelig også eventyr over den lille samling noveller" … "Marianne Sophia Wise blander fantasi og overtro med hverdagssex - og pludselig bliver alt muligt" … "Samlingen er endnu en måde at skrive erotisk på, endnu en leg i det univers, der er så herligt rummeligt - nu også litterært." 

Lektørudtalelse: "… Marianne Sophia Wises noveller er af den blidere, lidt drømmende og fantasifulde type, men også kontante" ... "De kredser om sensualiteten og begærets fascination og har fantasifulde elementer. Som rengøringsdamens overraskende møde med en elskovsrobot, eller en kraftfuld mand der træder ud af et gammelt maleri og leverer varen" ... "god og sanselig sprogfornemmelse." ... " Der er magisk realisme, gotisk stemning og overraskende hverdagssex - lidt for enhver, og mænd kan sagtens læse med." 


Omslag af Nete Banke/ Imperiet med foto af Ingrid Bugge.

Kontakt:
info@mariannesophiawise.com

For yderligere oplysninger og interview kontakt pressekoordinator Dennis Andersen på:
dennis.andersen@lindhardtogringfhof.dk
direkte telefon 36 15 67 45 eller mobil: 21 73 49 20.

Flere oplysninger:
Dansk Forfatterforening